fbpx

Viskas ore

Skanus maistas, pagamintas karšto oro gruzdintuvėje

Atraskite naujus skonius ir kulinarines galimybes su pirmąja lietuviška karšto oro gruzdintuvės receptų knyga!

Šioje knygoje rasite šimto greitų ir skanių patiekalų receptų kolekciją, sukurtą maisto entuziastų ir tinklaraštininkų Lietuvoje, tad niekada nepritrūksite idėjų. Tai raktas, padėsiantis atskleisti visą karšto oro gruzdintuvės potencialą ir išplėsti patiekalų asortimentą. Ar žinojote, kad su karšto oro gruzdintuve galite pagaminti „Pavlovą“, krembriulė, lazaniją, košę, sūrio pyragą, šonkauliukus, iškepti vištą, kiaušinius ir net išvirti sriubą? Šie ir daugybė kitų įkvepiančių receptų laukia jūsų, pasiruošę paversti kasdienį gaminimą jaudinančiu kulinariniu nuotykiu. Kiekvieną dieną atraskite ką nors naujo!

Jūsų kulinarinis nuotykis prasideda čia!

PAVARTYKITE KNYGĄ

Susipažinkite su receptų autoriais!

Agnė Litvinienė
@agnelit

Beata Rusu
@beatajef

Dovilė Charpenter
@prancuzas_ir_troba

Eglė Angelė
@maistasantstalo

Gian Luca Demarco
@gian_luca_demarco

Federico Meschino
@federicomeschino

Meda Yildirim
@tastysimplyvegan

Monika Sutkutė
@valgaunamuose

Valda Sabaitienė
@mamos.virtuves.paslaptys

Viktorija Uzielė
@viktorija.uziele

„Esu gimęs Italijoje, kur maistas yra neatsiejama kultūros dalis. Su karšto oro gruzdintuve kokybišką ir skanų maistą paruošti greičiau ir paprasčiau. Tad mėgaukitės!“ – kulinarijos meistras Gian Luca Demarco.

Papildoma informacija

Viskas Ore © Leidykla Helios OÜ, 2024
Receptų autorės © Agnė Litvinienė, Beata Rusu, Dovilė Charpenet, Eglė Angelė,
Federico Meschino, Gian Luca Demarco, Meda Yildirim, Monika Sutkutė, Valda
Sabaitienė, Viktorija Uzielė
Kalbos redaktorė Erika Merkytė-Švarcienė
Maketuotoja ir viršelio dizainas © Einike Soosaar
Nuotraukų autorė © Tuuli Mathisen
Spausdino „Print Best“
SBN 978-9916-9304-1-0

Shopping Basket
Scroll to Top