Viskas ore
Skanus maistas, pagamintas karšto oro gruzdintuvėje
Atraskite naujus skonius ir kulinarines galimybes su pirmąja lietuviška karšto oro gruzdintuvės receptų knyga!
Šioje knygoje rasite šimto greitų ir skanių patiekalų receptų kolekciją, sukurtą maisto entuziastų ir tinklaraštininkų Lietuvoje, tad niekada nepritrūksite idėjų. Tai raktas, padėsiantis atskleisti visą karšto oro gruzdintuvės potencialą ir išplėsti patiekalų asortimentą. Ar žinojote, kad su karšto oro gruzdintuve galite pagaminti „Pavlovą“, krembriulė, lazaniją, košę, sūrio pyragą, šonkauliukus, iškepti vištą, kiaušinius ir net išvirti sriubą? Šie ir daugybė kitų įkvepiančių receptų laukia jūsų, pasiruošę paversti kasdienį gaminimą jaudinančiu kulinariniu nuotykiu. Kiekvieną dieną atraskite ką nors naujo!
Jūsų kulinarinis nuotykis prasideda čia!
Susipažinkite su receptų autoriais!
Agnė Litvinienė
@agnelit
Beata Rusu
@beatajef
Dovilė Charpenter
@prancuzas_ir_troba
Eglė Angelė
@maistasantstalo
Gian Luca Demarco
@gian_luca_demarco
Federico Meschino
@federicomeschino
Meda Yildirim
@tastysimplyvegan
Monika Sutkutė
@valgaunamuose
Valda Sabaitienė
@mamos.virtuves.paslaptys
Viktorija Uzielė
@viktorija.uziele
„Esu gimęs Italijoje, kur maistas yra neatsiejama kultūros dalis. Su karšto oro gruzdintuve kokybišką ir skanų maistą paruošti greičiau ir paprasčiau. Tad mėgaukitės!“ – kulinarijos meistras Gian Luca Demarco.
Papildoma informacija
Viskas Ore © Leidykla Helios OÜ, 2024
Receptų autorės © Agnė Litvinienė, Beata Rusu, Dovilė Charpenet, Eglė Angelė,
Federico Meschino, Gian Luca Demarco, Meda Yildirim, Monika Sutkutė, Valda
Sabaitienė, Viktorija Uzielė
Kalbos redaktorė Erika Merkytė-Švarcienė
Maketuotoja ir viršelio dizainas © Einike Soosaar
Nuotraukų autorė © Tuuli Mathisen
Spausdino „Print Best“
SBN 978-9916-9304-1-0